Nyhedsbrev nr. 5 - juni 2018
Holstebro Kunstmuseum
 

Cykeltur til kunsten i Holstebro

Det er blevet en fast sommertradition, at kunstformidler Peter Haarby i løbet af sommeren, arrangerer en række aftencykelture til kunsten i Holstebro. I år er ingen undtagelse - 4 gange i løbet af sommeren kan man komme med på cykeltur rundt til den kunst, der ikke er placeret i bymidten.

Næste cykeltur finder sted tirsdag den 12. juni med afgang fra Holstebro Kunstmuseum kl. 19. Turen er ca. 10 km. lang og slutter kl. 21 ved det Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis 'Kvinde på kærre' sænkes ned i sit natteskjul.   

Læs mere
 

Foredrag om Astrid Noack

Astrid Noack er omdrejningspunktet på Holstebro Kunstmuseum denne sommer. Museet viser udstillinger med de to unge billedkunstnere Jean Marc Routhier og Julie Stavad, der hhv. i 2017 og 2018 modtog Astrid Noacks legat. Samtidig kan man opleve værker af Astrid Noack, der er udstillet sammen med værker af syv tidligere legatmodtagere, der er repræsenteret i museets samling. 

Tirsdag den 19. juni kl. 19 kan man  høre Holstebro Kunstmuseums nye museumsinspektør Teresa Østergaard Pedersen fortælle om Astrid Noack og vise om i udstillingen om Astrid Noack. 

Læs mere
         
                                                                      

Kontakt

Museumsvej 2
DK-7500 Holstebro
9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

   
Afmeld nyhedsbrev