Nyhedsbrev nr. 1- januar 2019
Holstebro Kunstmuseum
 

S√łndag med Brunch og omvisning

Men ønsket om et godt og lykkeligt Nytår byder vi velkommen til et 2019 med mange spændende aktiviteter. 

Vi lægger ud allerede nu på søndag den 6. januar kl. 10:30, hvor vi har inviteret forfatteren Lone Theils til Museumsbrunch. Her skal vi snakke om hendes nye lydkrimi 'Hjemvendt', der foregår i og omkring Holstebro, og hvor Hjerl Hede spiller en central rolle. 

Læs mere om arrangementet her. 

Husk at det kræver tilmelding at deltage i Museumsbrunchen. Prisen er 150 kr., og tilmelding skal ske til Holstebro Museum på mail info@holstebro-museum.dk – eller på telefon 21 18 78 69 senest torsdag den 3. januar 2019.

Søndag den 6. januar kl. 14 kan man desuden komme med kunstformidler Peter Haarby på omvisning på Holstebro Kunstmuseum. Peter Haarby vil fortælle om museet som samling, og han vil bl.a. fortælle om de to nye præsentationer af Astrid Noacks studiesamling og museets vestafrikanske masker.

Læs mere om omvisningen her.

 

Omvisning i udstillingen 'Grafik - fra Goya til Tal R'

Onsdag den 9. januar kl. 19:30  viser kunstformidler Peter Haarby om i udstillingen 'Grafik - Fra Goya til Tal R', som præsenterer værker fra museets grafiksamling. 

Man vil kunne høre om grafikkens historie, de forskellige grafiske teknikker, og om hvordan kunstnerne bruger grafikken i deres kunst.  

Læs mere her 

         
                                                                      

Kontakt

Museumsvej 2
DK-7500 Holstebro
9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

   
Afmeld nyhedsbrev