Nyhedsbrev nr. 2 - januar 2019
Holstebro Kunstmuseum
 

Foredrag om Kvinde på Kærre

Giacomettis Kvinde på kærre er kendt af alle i Holstebro. Hun er en central del af byens historie og identitet. Men hvem er hun egentlig? Hvordan og i hvilken sammenhæng skabte Giacometti skulpturen? Og hvordan skal man læse den ind i Giacomettis samtid – og i vores? 
 
Det fortæller kunstformidler Peter Haarby om ved et foredrag onsdag den 23. januar kl. 19:30 på Holstebro Kunstmuseum. 

Læs mere
 

Museumskaffe og unge musiktalenter

Søndag den 3. februar kl. 14 har vi inviteret Charlotte Borchorst Faurschou, leder af Orkesterefterskolen, til museumskaffe i Museumscaféen, hvor vi skal høre om de unge og den klassiske musik.
 
Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 95 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 9742 4518 eller på mail info@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 31. januar 2019.


Læs mere
 

Omvisning i museets samlinger

Holstebro Kunstmuseum er bygget op af en række markante enkeltsamlinger, som nu har fået deres egen præsentation i museet. Søndag den 3. februar 2019 kl. 11:30 fortæller kunstformidler Peter Haarby om dem. 

Læs mere
 

Få pladser tilbage til Bremen og Woorpswede

Museets tur til Bremen  og Worpswede den 16.-18. august er tæt på, at være overtegnet. Af de 53 pladser, der er til rådighed, er de 43 allerede besat. 

Så hvis man vil være sikker på at komme med, skal man sørge for at melde sig til hurtigst muligt. 

Læs mere
         
        

 

   
        

Kontakt

Museumsvej 2
DK-7500 Holstebro
9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

   
Afmeld nyhedsbrev