Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend/helligdag kl. 11-17
Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket
Jul og Nytår (+ visse dage)     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Kommende

14. august 2018 kl. 19 Cykeltur til kunsten i Holstebro

Igen i år inviterer Kunstformidler Peter Haarby på en aftencykeltur på ca. 12 km, der fører forbi en række af de kunstværker, der befinder sig udenfor Holstebro's centrum. 
 
Det er blevet en fast sommertradition, at kunstformidler Peter Haarby hen over sommeren, arrangerer en række aftencykelture til kunsten i Holstebro. Og i år er ingen undtagelse - 4 gange i løbet af sommeren kan man komme med på cykeltur rundt til den kunst, der ikke er placeret i bymidten. 
 
Turen starter kl. 19 fra Kunstmuseet. Ruten går via Sønderbrogade, langs Storåen til Frøjkvej hvor Peter Haarby fortæller om Erik Heides skulpturer ved Brins Jernstrøberi. 
 
Derefter cykles der til Døesvej, hvor der bl.a. vil være stop ved Bjørn Nørgaards udsmykning af Holstebro Gymnasium og HF samt Helge Bertrams udsmykning af den tidligere svømmehal. 
 
Der vil også være stop ved det nye Sundhedscenter og den nye Politigård på Stationsvej inden turen går ind mod midtbyen, hvor der afsluttes kl. 21 ved der Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis 'Kvinde på kærre' sænkes ned i sit natteskjul. 
 
Turen er på ca. 12 km. og der køres i et roligt tempo. Det er gratris at deltage i turen, der er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro. 
Tilbage