Tir-fre: kl. 12-16

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 7 og 42

Kommende

Søndag den 5. juni - søndag den 7. august i museets åbningstid KREATIV SOMMERFERIE | VÆVEVÆRKSTED

Tag hele familien med på Holstebro Kunstmuseum og gå på opdagelse i vævens univers – fra vores væveværksted med mini-væve, vores særudstilling Looming med billedkunstner Amalie Smith til kunstmuseets samlingspræsentation af kunstneren Anna Thommesens billedtæpper

Hen over sommeren kan du besøge vores drop-in værksted og lave dine egne vævede motiver på mini-væve. Med garn, mini-væve og strik afholder museet sjove, kreative workshops for børn i alderen 10-15 år.

Praktisk information

Der er en begrænsning på max 20 børn ad gangen og derfor gælder først til mølle-princippet.

Værkstedet er åbent uden tidsbestilling i museets åbningstid, hvor du er velkommen til at besøge det alle dage i perioden søndag d. 5. juni - søndag d. 7. august 2022.

Værkstedet er gratis efter betalt entré til museet.

Husk at Holstebro Kunstmuseum har fri entré for børn og unge under 26 år.

Foto: HELLO! LOOM