5. september 2007 kl. 19:00 På cykel til kunsten i Holsebro

På cykel til kunsten i Holstebro

Onsdag den 5. september fortæller Kunstformidler Peter Haarby fra cykelsadlen, om nogle af de spændende skulpturer, der er placeret i Holstebro.

Cykelturen er led i lanceringen af Region Midtjyllands guide ”Kend din region”, hvor regionens 36 statsanerkendte museer præsenterer sig selv og regionens kunst, historie og natur gennem over 100 omvisninger.

Holstebro var den første danske provinsby, der købte moderne kunst til opstilling i byens offentlige rum. Det var i 1966, hvor Alberto Giacomettis ”Kvinde på kærre” skabte furore, og skaffede Holstebro ryet, som byen hvor kulturen blomstrer.

Siden er der blevet stillet mange kunstværker op i Holstebro. Senest er der kommet markante værker af Bjørn Nørgaard til, der vækker opmærksomhed blandt byens indbyggere og gæster.

Med kunstformidler Peter Haarby i spidsen, cykles der rundt til både kendte og mindre kendte kunstværker i Holstebro. Turen er på ca. 10 km. og er tilrettelagt, så alle kan være med.

Praktiske oplysninger:
Tid: onsdag den 5. september 2007 kl. 19.00