18.-22. oktober 2010 hver dag kl. 12.30-15.30 Efterårsferie for børn

Holstebro Kunstmuseum er ved at udvide med en helt ny fløj, hvor der fremover skal vises særudstillinger. De voksne har på alle måder bestemt hvordan den skal se ud, og hvad der skal ske i den nye fløj.

Men hvad nu hvis børnene fik lov til at bestemme? Hvordan ville museet så komme til at se ud? Og hvad skulle der så ske på museet?

Det bliver der lejlighed til at finde ud af i efterårsferien. Her inviterer Holstebro Kunstmuseum ferieramte børn til at komme på museet og give deres bud på, hvordan Holstebro Kunstmuseum skulle se ud, hvis børnene fik lov til at bestemme. Museet vil bede børnene om at tegne og male hvordan de forestiller sig et fedt og spændende kunstmuseum kunne se ud.

Alle tegningerne samles på ét stort banner, som efter efterårsferien bliver hængt op på museets facade. Så kan alle se, hvilke tanker børnene har gjort sig om fremtidens museum.

Alle er velkomne, og der er gratis at deltage.
Forældre og bedsteforældre er selvfølgelig også velkomne. Tilbage