10. januar 2015 kl. 11-15 Familiedag for børn og forældre

Kom og lav jeres eget selvportræt eller se Hatteteater. Det er nogle af de aktiviteter, som fem studerende fra pædagoguddannelsen har arrangeret for børn og forældre.

I snart en måned har fem studerende fra pædagoguddannelsen på VIA arbejdet på Holstebro Kunstmuseum som led i deres uddannelse. De har - sammen med museet - skulle skabe et produkt, som kunne bruges i museets formidling.

Sara Møller, Camilla Bach, Anita Sigh Kamstrup, Picu Laura og Alice Langelykke Andersen har valgt at arrangere en Børnfamiliedag, hvor museet vil syde af aktivteter, der er tilrettelagt for børn og forældre.

Man vil bl.a. kunne opleve Hatteteater med udgangspunkt i et af museets malerier. Børnene får en 'Malebog', som de kan arbejde i under besøget. Og der vil blive indrettet et portrætsværksted, hvor børn og voksne kan prøve at tegne portrætter. Og sammenligne det med de portrtætter, der er udstillet i museet.

Dagen starter kl. 11 og fortsætter til kl. 15.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne, men der betales normal entre til museet.