Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2018

 

4. november 2018 kl. 10.30 Museumsbrunch
Holstebros natur

Holstebro Kommune rummer en række unikke og særegne naturmiljøer - vi har inviteret Bo Boysen, naturvejleder og biolog ved Holstebro Kommune til en snak om Naturen i og omkring Holstebro.

Søndag den 4. november kl. 10:30 inviterer Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum til Museumsbrunch i Museumscaféen. Museumsbrunch er et nyt initiativ som museerne har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normal beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer brunch. 
 
Til det tredje arrangement i rækken har museerne inviteret Bo Boysen, naturvejleder og biolog ved Holstebro Kommune, til en uformel snak om Naturen i og omkring Holstebro, og om de værdier og muligheder, den natur vi har tæt på rummer. 
 
Der er mange og spændende naturtyper i Holstebro Kommune - fra Vesterhavet over Stråsø plantage og Vind Hede i vest, Storådalen midt i kommunen, til de storslåede heder og plantager omkring Stubbergård Sø og Flyndersø i øst.  
 
Men finder vi overhovedet ’ægte’ natur i kommunen? Hvordan passer vi bedst på den? Er der natur inde midt i byen? Hvad er det der gør, at havørnen og tranen er kommet til Vestjylland? Og ulven? Bo Boysen har også en lille litterær overraskelse med til de fremmødte.  
 
Bo Boysen kender naturen i Holstebro som sin egen bukselomme. Mange kender ham sikkert fra de mange ture han som naturvejleder arrangerer rundt omkring i kommunen, og han ved hvilke spændende planter der gror og hvilke dyr, der bor i vores natur. 
 
Museumscaféen serverer brunchen kl. 10.30. Og når der er kommet godt gang i pålægget, osten og marmeladen indleder museumsinspektør Mette Klingenbjerg og museumsdirektør Anders Gaardboe Jensen den uformelle snak med Bo Boysen.
 
Det kræver tilmelding at deltage i Museumsbrunchen. Prisen er 150 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 9742 4518 eller på e-mail ph@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 1.11. 2018 kl. 12.00. 
 
Tilbage