Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2021

 

Onsdag den 26. januar kl. 19:30 ARTIST TALK | Christine Overvad Hansen - Hard coding saft tactics


Kom og lyt med når billedkunstner Christine Overvad Hansen fortæller om, og viser rundt i sin aktuelle soloudstilling.

Værkerne i Hard coding soft tactics udgør en forsamling af skulpturelle personaer, der hver især fortæller en historie om fysiske og psykiske tilstande. De søger efter et fællesskab eller efter at bryde ud af en relation. I mødet mellem mekaniske gentagelser af handlinger, bløde modellerede former i bronze eller brændt stentøj, tekstiler og fjer udgør værkerne tilsammen en fortælling om det prægnante øjeblik, hvor et fastlåst handlemønster, måske bliver muligt at bryde. Sådan veksler, forskyder, forskubber og oversætter værkerne hele tiden relationen mellem kroppe, psyke og materialitet.

Overvad Hansens værker er både genkendelige og fremmedartede og bevæger sig ofte i grænselandet mellem det kropsligt erfarede og det spekulativt fiktive. Med kroppen som centralt element i sin praktisk – både som gennemgående tematik og som instrument, virkemiddel og materiale i den skulpturelle proces – viser Hard coding soft tactics værker, der kobler sig på vores fælles hukommelse, menneskers forbrugs- og samleradfærd og vores måder at indgå i sociale relationer og udvekslinger – og ikke mindst vores måde at konstruere sociale koder og normer.

Overvad Hansen er årets modtager af Astrid Noacks Legat. Hun tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2016 og modtog samme år Årets kunstnerpris ved Horsens Kunstmuseum. Siden har hun gjort sig bemærket som en af dansk samtidskunsts væsentligste skulptører med en lang række udstillinger på museer og kunstinstitutioner i ind- og udland, herunder Den Frie Udstillingsbygning, Kunsthal Aarhus, Parallel Vienna og Künstlerhaus Dortmund. Hendes værker er repræsenteret i bl.a. Horsens Kunstmuseums samlinger.Praktisk information

Tilmelding er nødvendig. Bestil billet her

Pris: 50 kroner 

Gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner og unge under 26 år.


Husk mundbind samt at have coronapas, billet og evt. medlemskort klar til fremvisning i billetteringen.
Dørene åbner kl. 19:00

Tilbage