Tir-fre: kl. 12-16

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 7 og 42

2021

DOBBELTFERNISERING; GNIST − J.F. Willumsen / Olivia Holm-Møller / Asger Jorn & Christine Overvad Hansen - Hard coding soft tactics

Kunstmuseet indbyder til fernisering på to udstillinger som byder på ekspressive malerier fra det 20.århundrede og dansk samtidskunst

Hen over vintermånederne og foråret indtager den danske kunst Holstebro Kunstmuseum, når Christine Overvad Hansens udstilling Hard coding soft tactics er aktuel på kunstmuseet i følgeskab med de tre betydningsfulde danske kunstnere Jens Ferdinand Willumsen (1863-1958), Olivia Holm-Møller (1875-1970) og Asger Jorn (1914-1973), som vises på udstillingen GNIST. J.F. WILLUMSEN / OLIVIA HOLM-MØLLER / ASGER JORN. Dagen byder hermed på to nye udstillinger, som hhv. hylder det 20. århundredes farvestærke, ekspressive maleri i museets Færchfløj samt Christine Overvad Hansens skulpturer som, med kroppen som centralt element, befinder sig mellem det genkendelige og det fremmedartede. Med andre ord byder eftermiddagen på Holstebro Kunstmuseum på to store kunstoplevelser.

De to udstillinger åbner d. 20. november, hvor kunstmuseet indbyder til fernisering. I anledningen vil der være åbningstaler ved billedkunstner René Schmidt på vegne af Astrid Noacks Legatfonds bestyrelse i anledning af, at Christine Overvad Hansen modtager Astrid Noacks Legat, samt ved billedkunstner og forfatter Erik Steffensen, som har kurateret udstillingen GNIST. J.F. Willumsen / Olivia Holm-Møller / Asger Jorn. Arrangementet er åbent for alle og museet vil byde på forfriskninger. Tilmelding er ikke nødvendig.

Museet byder på forfriskninger
Arrangementet er åbent for alle og tilmelding er ikke nødvendig
Vi glæder os til at se jer!

Museet beder alle besøgende fremvise et gyldigt coronapas ved indgang på museet.

Udstillingen GNIST. J.F WILLUMSEN / OLIVIA HOLM-MØLLER / ASGER JORN er støttet af: Knud Højgaards Fond, Ny Carlsberg fondet og Toyota-Fonden
Udstillingen Christine Overvad Hansen. Hard coding soft tactics, er støttet af Statens Kunstfond og Frimodt-Heineke Fonden.

Olivia Holm-Møller, Morgen, u.å. Foto: Ole Mortensen

Christine Overvad Hansen, 2021