Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2015

GYMNASIE- og HF ELEVER PRÆSENTERER KLASSIKERE PÅ HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM


Holstebro Gymnasium og Holstebro Kunstmuseum i spændende samarbejde
 
Hvordan laver man en kunstudstilling? Og hvordan kan man præsentere en kunstner på en spændende måde? Det har 18 elever fra Holstebro Gymnasium og HF beskæftiget sig med i de seneste par måneder. 
 
Tirsdag den 20. januar præsenterer de deres overvejelser på Holstebro Kunstmuseum for forældre, venner og kærester. Og for deres underviser Ane Charlotte Skou Sølvsten og kunstformidler Peter Haarby, der sammen har tilrettelagt det undervisningsforløb, der har ligget forud for præsentationsaftenen. 
 
Eleverne har som led i deres undervisning i faget billedkunst skullet vælge én kunstner, der er repræsenteret i Holstebro Kunstmuseums samling. De har skullet samle materiale om kunstneren, finde værker og overveje hvordan de kunne præsentere kunstneren. Ikke fysisk, fordi det er ikke umiddelbart muligt. Men det har givet eleverne mulighed for at arbejde med mange andre spændende præsentationsformer, lige fra foldere og plancher til hjemmesider, PowerPoints og interaktive præsentationer, hvor museets brugere bliver inddraget.  
 
Det meste af årets undervisning på billedkunstholdet har taget udgangspunkt i Holstebro Kunstmuseums udstillinger og samlinger. I efteråret var det museets udstilling `MASKINE’ eleverne arbejdede med. Og når det nuværende forløb om kuratering slutter, skal eleverne arbejde med opstillinger og stilleben med udgangspunkt i museets kommende udstilling `Det stille liv’ som åbner den 31. januar. 
 
Yderligere oplysninger om arrangmentet kan fås ved henvendelse til kunstformidler Peter Haarby; 9742 4518/ ph@holstebrokunstmuseum.dk eller hos Ane Charlotte Skou Sølvsten på cs@hogym.dk
 
Arrangementet er lukket, men pressen er velkommen til at deltage.   
 
Tilbage