Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend/helligdag kl. 11-17
Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket
Jul og Nytår (+ visse dage)     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2017

TEGNEAFTEN FOR NYBEGYNDERE OG ERFARNE PÅ HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM

Kunstformidler Peter Haarby inviterer til tegneaften, hvor både nybegyndere og erfarne kan prøve kræfter med kunstens grunddisciplin - tegningen. 
 
Tegningen er kunstens grunddisciplin, som alle kunstnere fra Leonardo over Rembrandt til John Olsen og Tal R har benyttet sig af. Blyanten og papiret har været et af deres vigtigste redskaber til at udtrykke og til at fastholde virkeligheden med. 
 
Onsdag den 11. januar 2017 kl. 19:30 kan man prøve kræfter med tegningen på Holstebro Kunstmuseum. Her står kunstformidler Peter Haarby klar til at gi tegneinteresserede råd og vejledning. 
 
Det er vigtigt at lære at tegne. Selvfølgelig hvis man vil være kunstner. Men det er også et vigtigt sprog at kunne for alle, fordi man gennem tegning lærer, at tingene kan ses på mange måder. Og fordi man styrker sin opmærksomhed og koncentration. 
 
Derfor giver Holstebro Kunstmuseum nu alle muligheden for at stifte bekendtskab med tegningen.  Alle er velkomne til tegneaftenen – hvad enten man er en erfaren tegner eller nybegynder, der har lyst til at prøve sine evner af. Museet stiller papir, tegnebrætter og blyanter til rådighed, men man er også velkommen til at medbringe signe egne tegneremedier. 
 
Der vil bl.a. blive tegnet efter de skulpturer, der for tiden er udstillet i museets ophængning.  
 
Det er gratis at deltage, men der betales normal entre til museet.
 
Fakta: 
Hvad: Tegneaften for erfarne og nybegyndere
Hvornår: Onsdag den 11. januar kl. 19:30
Hvor: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2a, 7500 Holstebro
 
Tilbage