Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend/helligdag kl. 11-17
Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket
Jul og Nytår (+ visse dage)     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Pressemeddelelser 2018

THE MEN WHO FELL TO EARTH LUKKER

Søndag den 7. januar er det sidste chance for at se udstillingen ’The Men Who Fell from Earth’ på Holstebro Kunstmuseum. Her har de tre verdensstjerner Jonathan Meese, Daniel Richter og Tal R i fællesskab skabt et syret univers – et pulterkammer fyldt med plastikreklamefigurer, kostbare krystaller og alskens kitsch. 
 
En hel væg i udstillingen er fyldt med tegninger, som de tre kunstnere lavede i fællesskab på museet, som optakt til udstillingen. Tegninger, der balancerer mellem æstetisk korrekthed og drengerøvsæstetik. Og som sprudler af hemningsløs, kollektiv energi. 
 
De tre kunstnere kan også opleves solo. De udstiller hver et antal individuelle malerier, hvor deres slægtskab understreges yderligere. Man kan opleve, hvordan de henter deres inspirationen på kanten af det alment accepterede. Og at de er fælles om at male i et fabulerende billedsprog, der demonstrer stor koloristisk og ekspressiv styrke. Der er megen humor på spil, men også alvor. 
 
Når udstillingen er pakket ned drager den til Kunsthaus Stade nordvest for Hamborg, hvor den vises sommeren over. Og i 2019 vises udstillingen på EMMA - Espoo Museum of Modern Art i Finland. 
 
Fakta
Hvad ’The Men Who Fell from Earth’ – sidste chance.
Hvornår Sidste dag søndag den 7. januar 2018 kl 11-17
Hvor Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro 
 
Kontakt Kunstformidler Peter Haarby: ph@holstebrokunstmuseum.dk; 9742 4518
 
 
 
Tilbage