Tir-fre: kl. 12-16

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 7 og 42

Pressemeddelelser 2022

En aften i selskab med en af Danmarks mest folkekære kunsthistorikere

Kom med når Holstebro Kunstmuseum, tirsdag d. 22. marts inviterer til foredrag, med kunstkritiker, forfatter og kunsthistoriker Bente Scavenius.

Måske kender du hende fra populære tv-programmer som Danmarks bedste portrætmaler og Kunstquizzen, fra hendes forfatterskab til en lang række bøger med kunsthistoriske emner eller for hendes fremragende foredrag. Tirsdag d. 22. marts kan du møde hende til foredraget Mit livs billeder på Holstebro Kunstmuseum.

Bente Scavenius. Foto: Per Morten Abrahamsen Download pressefoto
Bogen har den folkekære kunsthistoriker nu omdannet til et foredrag, hvor hun tager udgangspunkt i enkelte, udvalgte kunstnere tilbage fra 1500-tallet, 1600-tallet og 1700-tallet for derefter at fortælle om guldalderens malerier og det moderne gennembruds malere som fx Vilhelm Hammershøj, Bertha Wegman, L.A. Ring og J.F Willumsen. Bente Scavenius runder også det 20. og 21 århundredes kunst med nedslag i samtidskunsten.

Til arrangementet vil det være muligt at købe Bente Scavenius bog: Mit livs billeder.

Hvad   Foredraget Mit Livs billeder v. kunsthistoriker Bente Scavenius

Hvor   Holstebro Kunstmuseum. Museumsvej 2A, 7500 Holstebro

Hvornår  Tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 19.30

Pressefoto   Portrætfoto af Bente Scavenius. Foto: Per Morten Abrahamsen. Download pressefoto

Pris    125 kr. Medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner samt studerende og unge under 26 år: 50 kr.

Tilmelding er nødvendig. Køb billetter her

For yderligere information kontakt venligst
Formidlingsinspektør, Katrine Sofie Jepsen

M: +45 5018 4449